Over ons

Wij zijn Jan en Jenny Koops.

Jan draagt zorg voor de varkens . Het zijn er maar een paar, dus ze krijgen speciale aandacht. Ze zijn beslist niet eenkennig, en erg nieuwsgierig, wanneer je ze lokt met een boterham, of met wat groente komen ze graag voor je naar buiten en staand op de balustrade kun je zien, hoe smakelijk ze kunnen eten. Ze kunnen dan smachtend naar je opkijken, met een blik van, heb je nog meer te eten voor me? Het zijn echte alleseters.

De kippen in het rustpunt worden ook door Jan verzorgd. Als dank leggen ze kakelverse eitjes. Wanneer de gasten dat willen mogen ze zelf hun eitje uit het hok halen. Jenny is meer van de tuin en alles wat groeit en bloeit.
Rozen, stokrozen en vaste planten zijn favoriet. We willen deze passie graag delen met onze gasten.

Als gezamenlijke activiteit hebben we altijd veel gereisd en veel van de wereld mogen zien. Indrukwekkend vonden we de prachtige natuur en de diverse landschappen, maar ook  de verschillende culturen. De contacten met mensen was en is voor ons altijd heel waardevol. Gastvrijheid en een warm welkom vonden we  heel belangrijk op onze reizen. Wat we zelf ervaren hebben op onze reizen, willen we nu graag doorgeven, als gastheer en gastvrouw van ons bed & breakfast.

We heten u van harte welkom!