Omgeving

De IJsseldelta kan niet alleen wandelend of fietsend worden verkend, maar ook met de kano. De Ijsseldelta heeft een prachtig fiets en wandelnetwerk. De fiets en omgevingskaarten van de IJsseldelta zijn gratis verkrijgbaar bij bed and breakfast Sonnenberg. De locatie ligt dicht bij de Zuiderzee fiets en wandelroute. Een ideale plek om dan bij ons te overnachten.

Naast een mooie natuur is er ook voldoende cultuur te vinden in de steden zoals Kampen (3 km). Allereerst het prachtige IJsselfront, je ziet de Bovenkerk en de Koornmarkspoort al in de verte. Een Hanzestad met meer dan 500 monumenten, musea, historische kerken en gebouwen en prachtige, nog authentieke gevels. Na al dat moois gezien te hebben kunt u neerstrijken op een terrasje of een hapje eten in de vele restaurants die Kampen rijk is.

Giethoorn en de Weerribben liggen bij ons in de buurt, een half uurtje rijden met de auto.

Iets verder op ligt Zwolle (8km), ook een prachtige Hanzestad, waar veel te beleven is, met bovendien een groot winkelaanbod. Zelfs Amsterdam is goed bereikbaar, vanaf station Kampen Zuid ben je met de trein met een uur in het centrum van Amsterdam.

Galerij omgeving